Orduspor Kadın Basketbol Takımı Şube Sorumlusu

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Çiçek: 1inci Lige çıkacağımıza olan inancım tamdır


ORDU (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (B) Grubunda mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımının Şube Sorumlusu Akın Çiçek, 1inci Lige çıkacağımıza olan inancım tamdır dedi.
     Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gruplarında ikinci sırada olduklarını ve sezonu şampiyon olarak bitirmek istediklerini söyledi.
     Hafta sonu Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda AS İstanbul ile karşılaştıklarını ve rakipleri karşısında çok iyi oynayarak galip geldiklerini ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:
     Tabelaya baktığımızda 12 oyuncumuz da sayı atmış. Süreler birbirine çok yakın, sayılarda aynı durumda. Bundan dolayı da yıldız oyuncumuz yok. Kanadalı oyuncumuz Miranda 17 sayı atmış. Bu sayı Miranda için normale yakın bir sayı. Onun dışındaki bütün oyuncularımız 3, 5, 7 gibi sayılar atmış. Bu da bize takım olma yolunda önem katıyor. Giren oyuncu, çıkan oyuncuyu arattırmamış. Bütün oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum.
     Orduda basketbola olan ilginin yavaş yavaş arttığını anlatan Çiçek, Seyircimiz yavaş yavaş salonu doldurmaya başlıyor. Dünkü maçımızda bine yakın taraftarımız vardı. Daha önceden vatandaşlarımız maçın yapıldığı salonun küçük olduğunu belirtiyordu. Bundan dolayı bu sene maçlarımızı büyük salonda oynuyoruz. Çünkü bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. 1inci Lige çıkacağımıza olan inancım tamdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduspor Kadın Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER