Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı

Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı -Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erişen: Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırıyı kabul etmek bir yana affetmek de mümkün değildir


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırıyla ilgili olarak, İki sezon önce Fair Play ödülü alan, geçen sezon da Digitürk Centilmenligde ligin en centilmen ikinci takımı seçilen Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırıyı sebebi ne olursa olsun, faili kim veya kimler olursa olsun kabul etmek bir yana affetmek de mümkün değildir dedi.
     Erişen, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Ligde Pazartesi günü oynanan Orduspor-Trabzonspor maçının ardından Orduspor kafilesini taşıyan otobüse yapılan taşlı saldırıyı kınadı.
     Saldırının hem Orduspora hem de Orduya ihanet olduğunu ifade eden Erişen, şunları kaydetti:
     19 Kasım 2012 Pazartesi günü akşamı Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanan Orduspor-Trabzonspor maçı sonrası Orduspor kafilesine yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Saldırıda yaralanan futbolcumuzun sağlık durumunun iyi olması ve başkaca önemli bir yaralanmanın meydana gelmemiş olması tek tesellimizdir. Başta yaralanan futbolcu arkadaşımız olmak üzere tüm Orduspor camiasına geçmiş olsun diyoruz. İki sezon önce Fair Play ödülü alan, geçen sezon da Digitürk Centilmenligde ligin en centilmen ikinci takımı seçilen Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırıyı sebebi ne olursa olsun, faili kim veya kimler olursa olsun kabul etmek bir yana affetmek de mümkün değildir. Bu hem Orduspora hem de Ordumuza ihanettir. Orduspor Türkiye Spor Toto Süper Ligde mücadele eden temsilcimiz olmakla birlikte Süper Ligde top koşturan 18 takımdan birisidir. Temennimiz saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanarak ceza almasıdır. Bu dileklerle, sevgili Monje ve Orduspor kafilesine atılmış bu taşları kendimize de atılmış gibi kabul ediyor, hepimize geçmiş olsun diyoruz.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER