Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı

Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı -Saldırıya karıştıkları tespit edilen 23 kişiye 6222 sayılı kanuna istinaden işlem yapıldığı bildirildi


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde pazartesi günü oynanan Orduspor-Trabzonspor maçının ardından Orduspor kafilesini taşıyan otobüse yapılan taşlı saldırıya karıştıkları tespit edilen 23 kişiye 6222 sayılı kanuna istinaden işlem yapıldığı bildirildi.
     Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Orduspor takım otobüsüne yapılan taşlı saldırıya karışan 23 kişinin tespit edildiği belirtildi. Tespit edilen 23 kişiden 10nun yaşlarının küçük, 13ünün ise büyük olduğu ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:
     Olayın şüphelisi olarak 23 şahıs tespit edilmiş, tespit edilen bu şahıslardan 10 şahısın yaşlarının küçük oldukları anlaşılmış, bu şahıslar Ordu Cumhuriyet Başsavcılığında mevcutlu olarak hazır edilmişlerdir. Şahıslar savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır. Yaşları büyük olan toplam 13 şahıs ile ilgili ise hazırlanan tahkikat evrakı 26.11.2012 tarihinde Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir. Şüpheli olarak tespit edilen toplam 23 şahsa, 6222 Sayılı Kanuna istinaden (Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun) gerekli işlemler yapılarak şahıslara tebliğ edilmiştir.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Orduspor kafilesine yapılan taşlı saldırı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER