Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım:

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: -Transfer konusundaki çalışmalarımızı önümüzdeki hafta kamuoyu ile paylaşacağız


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Transfer konusundaki çalışmalarımızı önümüzdeki hafta kamuoyu ile paylaşacağız dedi.
     Yıldırım, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Hector Cuperin verdiği rapor doğrultusunda, biri yerli, diğeri yabancı olmak üzere iki transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Transfer konusundaki çalışmaları gelecek hafta kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Yıldırım, Ancak bugün itibariyle henüz netleşen bir olay yok. Alınan ve alınacak futbolcularla ilgili teknik direktörümüz Hector Cupere güvenimiz tam. Çünkü kendisi çok tecrübeli ve kaliteli bir isim. Biz de onun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuştu.
     Yıldırım, altyapı çalışmaları kapsamında Barcelona ve Arsenal kulüpleri ile gerekli görüşmelerin yapıldığını vurgulayarak, önceki hafta iki kulüp yöneticilerinin Orduya gelip Orduspor tesislerinde incelemelerde bulunduğunu, iki kulüpten biriyle anlaşma yapacaklarını, o kulübün de kendi altyapı sistemini Orduda kuracağını kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER