Orduspor Kulübü basın sözcüsü Yıldırım:

Orduspor Kulübü basın sözcüsü Yıldırım: Bu sezon Süper Ligde ilk 5i hedefliyoruz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü basın sözcüsü Levent Yıldırım, Bu sezon Süper Ligde ilk 5i hedefliyoruz dedi.
     Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
     Mor-beyazlı ekibin Avusturyadaki kampının devam ettiğini anımsatan Yıldırım, Takımımızın Avusturyadaki çalışmaları gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar moral, motivasyon ve kondisyon şeklinde oluyor. İkinci etap çalışmalarımız da Avusturyada gerçekleştirilecek ifadelerini kullandı.
     Yıldırım, takıma bir futbolcu daha takviye etmek istediklerini belirterek, Sağ açık oynayacak bir oyuncu arayışımız devam ediyor. Bu konuda transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor diye konuştu.
     Ordusporun hedefi büyük olan bir takım olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bu sezon Süper Ligde ilk 5i hedefliyoruz. Bu doğrultuda bütün çalışmalarımızı ve transferlerimizi yaptık. Süper Ligde ilk 5i hedefleyen bir takım olarak yolumuza devam etmekteyiz. Bu konuda yönetimimiz, başkanımız ve bütün idari kadromuz elinden gelen gayreti göstermekte. İnşallah sezon sonunda hedefimizi gerçekleştirerek hep birlikte bu sevinci paylaşacağız.
     19 Eylül Stadyumunun sezona yetişmeyeceği ile ilgili çeşitli spekülasyonların olduğunu dile getiren Yıldırım, Yeni sezonda içerideki ilk maçımızı ikinci hafta Eskişehirspor ile stadımızda oynayacağız. Eğer çok önemli bir şey olmazsa Eskişehir maçını kendi stadımızda oynamayı planlıyoruz dedi.
     Yıldırım, kulübün Biletix ile olan anlaşmayı feshederek MyBilet ile anlaştığını kaydetti.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü basın sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER