Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen:

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: İyi bir kadro kurduk, yapacağımız transferleri de bu kadroya uygun seçmeye çalışıyoruz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, İyi bir kadro kurduk, yapacağımız transferleri de bu kadroya uygun seçmeye çalışıyoruz dedi.
     Türkmen, Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Burada yaptığı değerlendirmede iyi bir kadro oluşturduklarını, ancak transfer çalışmalarının bitmediğini dile getiren Türkmen, şöyle devam etti:
     Transferlerimizi bitirmek üzereyiz. Bizim istediğimiz oyuncuları yurt dışından da isteyen kulüpler var. İnşallah transferleri yaptığımızda göreceksiniz. Sol bek ve sağ açık için düşündüğümüz futbolcular çok önemli oyuncular. Sona da yaklaştık ama ufak tefek pürüzler var. Hocamızın istediğini ve en iyisini almaya çalışıyoruz. İyi bir kadro kurduk, yapacağımız transferleri de bu kadroya uygun seçmeye çalışıyoruz. Çok kısa bir zaman içerisinde transferleri bitiririz. Yapılacak iki transfer de yurt dışından gibi gözüküyor. Birinci tercihler üzerinde yoğunlaşıyoruz.
     Bu sezon için ligde ilk beşi hedeflediklerini kaydeden Türkmen,Bu hedefe ulaşma konusunda elimizden geleni yapacağız. Bu ilk 5 olmaz, ilk 3 olur, belki de 7incilik ya da 8incilikte olur. Ama biz bu hedef için oynayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER