Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen:

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: Orduspor Kulübü olarak, basının ne kadar önemli bir görev ifa ettiğinin farkındayız


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübünün Başkanı Nedim Türkmen, Biz Orduspor Kulübü olarak basının ne kadar önemli bir görev ifa ettiğinin farkındayız dedi.
     Türkmen, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan ile TSYD temsilcileri ve çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir restoranda düzenlenen yemekte biraraya geldi.
     Türkmen, Orduspor olarak değerli isimleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.
     Ordusporun 26 yıl aradan sonra Süper Lige çıktığını anımsatan Türkmen, Lige geldiğimizden bu yana bütün imkansızlıklara rağmen farklı şeyler yapmaya ve adaletsiz bir yarışın içinde, var olmaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Orduspor Kulübü olarak basının ne kadar önemli görev ifa ettiğinin farkındayız diyen Türkmen, sözlerini şöyle sürdürdü:
     O çerçevede hiç ayrım yapmaksızın herkese aynı mesafedeyiz. Çünkü biz hep beraber bir şeyler yapıyoruz ve birbirinden ayrılmaz bir parça olarak görüyoruz. Basın çok önemli bir araç. Kamuoyunu bilgilendirme ve kamuoyu yaratma anlamında dostane bir şekilde olayları götürmeye çalışıyoruz. Sizin aracılığınızla da sorunları kamuoyuyla tartıştırıyoruz. Bu çerçevede değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz. Onları burada görmekten mutlu olduk.
     TSYD Başkanı Arkan ise, Ordusporun Süper Lige çıktığı günden bu yana lige ayrı bir lezzet kattığını ifade ederek, Ordusporun maçlarını büyük bir zevkle takip ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından TSYD Genel Başkanı Arkan, Türkmene çeşitli hediyeler verdi. Türkmen ise, konuklarına isimlerinin yazılı olduğu Orduspor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay / Dilek Sezen
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER