Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen:

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen: Bugün gelinen noktada bir kez daha büyük Orduspor taraftarına vermiş olduğumuz sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Bugün gelinen noktada bir kez daha büyük Orduspor taraftarına vermiş olduğumuz sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz dedi.
     Nedim Türkmen, Ordusporun Süper Lige çıkışının 1. yıldönümünde yaptığı yazılı açıklamada, mor-beyazlı ekibin 26 yıllık aranın ardından geçen yıl 29 Mayıs günü Süper Lige yükseldiğini anımsattı.
     29 Mayısın, Ordusporun doğum günü sayıldığını ifade eden Türkmen, açıklamasında şunları kaydetti:
     Bugün gelinen noktada bir kez daha büyük Orduspor taraftarına vermiş olduğumuz sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Orduspor, büyük taraftarıyla daha güzel. Bugün bizlerin doğum günü sayılır. Tüm Orduspor camiamızın doğum günü kutlu olsun. Bu doğuş 3 yıl içinde UEFAyı, 5 yıl içinde ise Süper Ligi titretecek. Hepimiz inanmış vaziyette tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Büyük Orduspor taraftarının içi rahat olsun. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte Avrupaya giden yolda onlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğimiz karşısında önümüzde kimsenin duramayacağını tüm Türkiyeye gösterdik, sırada Avrupa var.
     (HY-İSM-HD)
<< Önceki Haber Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER