Orduspor taraftarının galibiyet inancı

Orduspor taraftarının galibiyet inancı -Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın: Taraftarımızın desteğiyle Kayserispor karşısında 3 puanı alacağız


ORDU (A.A) - Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Taraftarımızın desteğiyle Kayserispor karşısında 3 puanı alacağız dedi.
     Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin dördüncü haftasında Ordusporun sahasında sezonun ilk karşılaşmasını Kayserispor ila oynayacağını ve bu maçta taraftarın desteğiyle galip geleceklerine inandığını söyledi.
     Kayserispor karşılaşmasında Ordusporlu taraftarları tribünlere beklediklerini ifade eden Aydın, 19 ilçemizdeki tüm Orduluların maça gelmesini istiyoruz. Bu konuda belediye başkanlarımızın da taraftarlara desteğini bekliyoruz. Bu şekilde iyi organize olup stadı dolduracağımızı düşünüyorum. Böylelikle taraftarımızın desteğiyle Kayserispor karşısında 3 puanı alacağız diye konuştu.
     CentilmenLigi de ilk sırada bitirebilmek için taraftarlara büyük iş düştüğünü belirten Aydın, Taraftarlarımız takımını düşünerek tribünlerde desteğini olumlu anlamda vermelidir. Taraftarlar kendi aralarında takımlarını desteklemek adına iyi koordine olmalıdır. Sezon boyunca takımımızı en iyi şekilde temsil ederek CentilmenLigde ilk sırayı almayı istiyoruz. Çünkü Orduspor, hepimizin takımıdır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor taraftarının galibiyet inancı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER