Orhangazi Belediyesinde yeni görevlendirmeler

Orhangazi Belediyesinde yeni görevlendirmeler


BURSA (A.A) - Orhangazi Belediyesinde bazı birim müdürlüklerinde değişiklikler yapıldığı bildirildi.
     Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, gazetecilere yaptığı açıklamada, işlerin daha iyi yürütülmesi adına belediye olarak bazı birim müdürlüklerinde değişiklikler yapıldığını söyledi.
     İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş ve işlemlerinin, Yazı İşleri Müdürlüğünce yürütülmesine karar verildiğini belirten Tartar, Defin işlemlerinin artması ve yeni mezar yerinin de faaliyete geçecek olması nedeniyle Mezarlıklar Müdürlüğü kuruldu dedi.
     Tartar, bir süre önce belediyede yapılan operasyon sonucu tutuklanan ve 3. Yargı Paketi kapsamında serbest bırakılan Eyüp Gedikin görevine devam etmeyeceğini açıkladı. Tartar, şöyle devam etti:
     Yerine Temizlik İşleri Müdürlüğüne Aydın Sancar atandı. Aydın Sancar aynı zamanda Mezarlıklar Müdürlüğü görevini de vekaletle yürütecek. İtfaiye Müdürlüğüne ise İsmail Hakkı yerine Murat Aguş getirildi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş ve işlemleri Yazı İşleri Müdürlüğünce yürütülecek olup Yazı İşleri Müdürü olarak Nimet Ercan İnsan Kaynakları Müdürlüğüne de vekalet edecek. Geçtiğimiz ay yaşanan operasyondan sonra serbest bırakılan Metin Türk Hesap İşleri Müdürlüğü görevine devam ederken, Fevzi Çavuş da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü görevini yürütmeyi sürdürecek.
     Tartar, ilçeye daha iyi hizmet etmek işlerin daha hızlı ve sistemli olarak yürümesi adına bu kan değişimini yaptıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Orhangazi Belediyesinde yeni görevlendirmeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER