Orman Haftası

Orman Haftası -Kadirli Orman İşletme Müdürü Özer: Orman, ekonomik olarak insanlara büyük katkı sağlıyor


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Orman İşletme Müdürü Ferdi Özer, ormanların ekonomik olarak insanlara büyük katkılar sağladığını söyledi.
     Özer, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Koçlu Köyünde düzenlenen programda, orman varlığının tüm insanlığa büyük katkısı olduğunu ifade etti.
     Orman olmazsa erozyon olur, toprak kayması olur tarım yapamaz hale geliriz diyen Özer, Orman ekonomik olarak da insanlara büyük katkı sağlıyor. Fabrikalarımız, ahşap entegre tesisleri çeşitli üretimlerde bulunuyor. Orman olmazsa bu tesisler olmaz. Binlerce işçi bu tesislerde fabrikalarda çalışıyor. Dolayısıyla ormanın ekonomik olarak sağladığı çok faydalar çok dedi.
     Koçlu Muhtarı Bayram Ali Kadıoğlu da katkılarından ve desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
     Koçlu Köyü İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Ekiz de böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti.
     Program sonunda, katılımcılar, öğretmenler ve öğrenciler okul bahçesine ve hatıra ormanına toplam bin adet fidan dikti.
     Etkinliğe Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Türkol, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatin Rüştü Özeser, Özel İdare müdürü İsmail Erdal Tanrıverdi, SGK Müdürü Soner Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Öncü ile bazı okul müdürleri, davetliler ve köylüler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER