Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kocaelide: -Biz hizmet yapıyoruz, millete hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Onun şevki ve heyecanıyla çalışıyoruz. AK Parti ile Türkiyenin vizyonu değişmiştir (Fotoğraflı-Görün


KOCAELİ (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Biz hizmet yapıyoruz, millete hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Onun şevki ve heyecanıyla çalışıyoruz. AK Parti ile Türkiyenin vizyonu değişmiştir dedi.
     AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Başbakanlıkta 10. yılını doldurduğunu belirterek, Başbakan Erdoğana nice hizmet dolu yıllar temenni ettiklerini söyledi.
     4- 5 gün sonra da inşallah Başbakanımız, en çok Başbakanlık yapan başbakanlar arasında ön sıraya geçmenin mutluluğunu yaşayacak diyen Eroğlu, Başbakan Erdoğanın Kocaeliye ayrı bir önem verdiğini anlattı.
     AK Partinin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu dile getiren Eroğlu, partinin üye sayısının 8 milyonu aştığını, sadece kadın kolları üye sayısının 3,5 milyona ulaştığını vurguladı.
     Eroğlu, bunun Avrupadaki birçok ülkenin nüfusundan daha fazla olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:
     Ama burada bir hususa dikkat çekmek istiyorum, bütün dünyada iktidar olan partiler zaman içinde oy kaybediyor. Ama bunun tek istisnası AK Partidir. AK Parti, her girdiği seçimde, oylarını artırarak milletin gönlünde taht kuran bir partidir. Neden- çünkü AK Parti milletin partisidir. Dolayısıyla inşallah önümüzdeki seçimlerde, AK Partinin destan yazacağına inanıyorum. Çünkü biz hizmet yapıyoruz. Millete hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Onun şevki ve heyecanıyla çalışıyoruz. AK Parti ile Türkiyenin vizyonu değişmiştir.
     AK Partinin hayata geçirdiği projeleri ve hizmetlere değinen Eroğlu, AK Partinin halkı dinleyerek hizmet ettiğini, 10 yıl öncesine göre Türkiyenin her alanda çok önemli mesafeler katettiğini dile getirdi.
     Bakan Eroğlu, Türkiyenin ekonomisinin çok güçlü olduğunu, 2023 yılında Türkiyeyi dünyadaki 10 büyük ekonomisi arasına taşıyacaklarını vurguladı.
     Kocaeliye yapılacak yatırımları ve projeleri anlatan Eroğluna konuşmasının ardından, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek tarafından bir vazo hediye edildi.
     Bakan Eroğlu, daha sonra Kocaeli Valiliği tarafından Kocaeli Ticaret Odasında düzenlenen Koordinasyon Toplantısına katıldı.
     Toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER