Osmancıkta 140 hastaya evde bakım hizmeti

Osmancıkta 140 hastaya evde bakım hizmeti veriliyor


ÇORUM (A.A) - Osmancık Devlet Hastanesi, 140 hastaya evde bakım hizmeti veriyor.
     Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Yücel, ilçede sağlık hizmetlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.
     Hastanelerde sağlık hizmeti almaya gelemeyen hastaların evlerine kadar giderek sağlık hizmeti verdiklerini ifade eden Yücel, şunları kaydetti:
     Hastanemiz bünyesinde hizmet veren evde sağlık hizmeti birimimiz, Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında hastaneye gidemeyecek durumda olan, yatağa bağlı genç, yaşlı her hastanın evine kadar giderek gerekli kontrol ve muayenelerini yapıyor. Bu şekilde hem hastalarımızın tedavilerini aksatmamalarına yardımcı olurken, diğer yandan da sağlık hizmetlerinin sadece hastanelerle sınırlı olmadığını gösteriyoruz. Bu kapsamda, Osmancık merkez ve bağlı köylerde şu anda bu hizmetimizden yararlanan 140 hastamız var. Sağlık ekiplerimiz düzenli olarak günde 15 hastamızı evlerinde takip ediyor. Bu şekilde hiçbir hastamız sağlık hizmetinden geri kalmamış oluyor. Amacımız, bu hizmetimizi ilerleyen süreçte de artırarak devam ettirmektir.
    
     Muhabir: Orhan Güçlü / Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Osmancıkta 140 hastaya evde bakım hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER