Osmancıkta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Osmancıkta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri


ÇORUM (A.A) - Osmancıkta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Osmancık Lisesindeki etkinliğe, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Akif Koç ve öğrenciler katıldı.
     Burada konuşan Trafik Tescil Büro Amiri Zabit Yılmaz, tekerleğin icat edilmesinden günümüze kadar geçen süreçte değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte trafiğe çıkan araç sayılarında ve çeşitlerinde büyük artış olduğunu söyledi.
     Bu artışın trafik sorunlarını da beraberinde getirdiğini belirten Yılmaz, Yapılan araştırmalara göre 30 saniyede bir maddi hasarlı kaza olmakta. Her saat de 11 kişi yaralanmakta ve her bir saatte 1 kişi trafik kazasında hayatını kaybetmekte. Bu veriler sorunun ne kadar vahim olduğunu göstermektedir dedi.
     Etkinlikler kapsamında, trafikteki örnek tutum ve davranışlarından dolayı yılın örnek trafik polisi seçilen polis memuru Murat Bozkurt ile yılın şoförü seçilen Erdal Karakuşa plaket verildi.
     Ayrıca hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin Güven, Osmancık Belediyesi Zabıta Müdürü Burhanettin Arslan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Akif KoÇ, Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Zabit Yılmaz ve Başpolis Muhammet Bulutda ödüllendirildi.
     (OG-ESM-İSM)
<< Önceki Haber Osmancıkta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER