Osmaniyede belediye hizmetleri

Osmaniyede belediye hizmetleri


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bu sezon 60 kilometre asfalt yol yapmayı planladıklarını bildirdi.
     Kara, Ek Sanayi Sitesi ile Sanayi Sitesi yol ayrımı önünde düzenlediği Büyük Asfalt Seferberliği toplantısında, belediye hizmetlerini aksatmadan yürütmeye çalıştıklarını söyledi.
     Bu sezon yapılması planlanan 60 kilometre uzunluğundaki yolun, 450 bin metre kareyi kapsadığını belirten Kara, şunları kaydetti:
     Son üç yıl içerisinde 130 kilometre asfalt yol ile 245 bin metre kare parke yol yaptık. Kamu ve özel kurumların zorunlu olarak kentimizde yapmış oldukları altyapı çalışmaları, ağır kış koşulları ve imar revizyonumuz ile artan inşaat çalışmaları nedeniyle asfalt zemin kaplaması büyük oranda hasar gördü. Kentin gelişmesi için kaçınılmaz olan bu yatırımların yarattığı hasar belediyemiz tarafından hızla yenilenecek.
     Kara, yaşanan sıkıntı ve maddi kaybın tekrarlanmaması için ilgili kurumlara yazı yazılarak yatırım planlamalarının istendiğini, izinsiz kazı yapılmasının da önleneceğini bildirdi.
     (TUT-AG)
<< Önceki Haber Osmaniyede belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER