Osmaniyede şehitlik ziyareti

Osmaniyede şehitlik ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede Ramazan Bayramı nedeniyle şehitlikler ziyaret edildi.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi üyeleri, ilk olarak Belediye Asri Mezarlığındaki Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Burada şehitler için dua yapıldı. Ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
     Daha sonra Karacalar Mezarlığı ile Envarul Hamit Camisi bahçesindeki şehitlerin mezarları ziyaret edildi. Buradaki şehitler için de dua edilip, mezarlarına karanfil kondu.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Şehit ailelerimiz bayramlara buruk olarak giriyor. Bizler de hem onların bu acılarını hafifletmek, hem de şehitlerimiz için dua etmek amacıyla arefe günü mezarlıkları ziyaret ettik. Bu vatan için canlarını veren, kanlarını akıtan kahraman şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bir kez daha ruhları şad olsun diyoruz. Vatan her zaman onlara minnettar olacaktır dedi.
     Şehitlik ziyaretlerine, Osmaniye Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, çok sayıda askeri erkan ve şehit aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede şehitlik ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER