Osmaniyede uyuşturucu operasyonları

Osmaniyede uyuşturucu operasyonları -122 kilogram esrar ve 9,70 gram eroin ele geçirilen operasyonlarda 6 kişi yakalandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 122 kilogram esrar ve 9,70 gram eroin ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 6 şüpheliden 2si tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen esrarın, öncü araç eşliğinde Osmaniye güzergahı kullanılarak, batı illere sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Çalışmalar neticesinde, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolundaki uygulama noktasında, 28 NC 234 ve 21 GH 416 plakalı otomobiller durduruldu.
     21 GH 416 plakalı otomobilin öncü olarak kullanıldığı, şüphe çekmemek otomobilde bulunanlara aile görüntüsü verildiği belirlendi. Arkadan gelen 28 NC 234 plakalı otomobilde yapılan aramada, 122 kilogram esrar bulundu.
     Her iki araçta bulunan şüpheliler Mahmut Y. (25), Mehmet D. (26), Nurcan D. (26) ve Zeynep Y. (31) gözaltına alındı.
     Ayrıca, Osmaniye Terminalinde durumundan şüphelenilen S.Anın (33) üzerinde yapılan aramada, iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette 9,70 gram eroin ele geçirildi. Zanlı, eşi A.A. (46) ile yakalandı.
     Her iki operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarından adliyeye sevk edildi.
     Şüphelilerden, Mahmut Y. ve Mehmet D. tutuklandı. Diğer zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniyede uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER