Osmaniye Valisi Cerrah:

Osmaniye Valisi Cerrah: Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sadece Osmaniyeye değil, çevre il ve ilçelere de hizmet verecek


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin sadece Osmaniyeye değil, çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğini bildirdi.
     Cerrah, Erzin Genç İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini kabulü sırasında, son yıllarda Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde önemli gelişmelerin olduğunu ve bu gelişmelerden Erzinin de faydalandığını belirtti.
     Kurulacak olan Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin önemine değinen Cerrah, bütün fabrikaların bir arada olacağı ve şehir dışında bulunacağı için çevre kirliliğini de önleyeceğine dikkati çekti,
     Cerrah, Osmaniyede zeytinyağı fabrikaları yılda 3-4 ay çalışıyor.Kurulacak olan İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalarımız yılın 365 günü çalışacak. Çünkü sadece zeytinyağı değil, sabun ve yakacak da üretilecek. Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sadece Osmaniyeye değil, çevre il ve ilçelere de hizmet verecek ifadeleri kullandı.
     Yılmaz ise Erzin ekonomisinin daha çok narenciye üretimine dayalı olduğunu belirtti.
     Narenciye üretiminde önemli gelişmeler kaydettiklerini ifade eden Yılmaz, önümüzdeki yıllarda diğer ülkelerle rekabet edebilecek düzeye gelmeyi hedeflediklerini kaydetti.
     Vali Cerrah daha sonra Osmaniye Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Recai Alibekiroğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini de kabul etti.
     (TUT-AG)
<< Önceki Haber Osmaniye Valisi Cerrah: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER