Oyuncak silahı bırakan çocuğun hediyesi kitap

Oyuncak silahı bırakan çocuğun hediyesi kitap -Marmariste düzenlenen etkinlikte oyuncak silahlarını çöpe atan çocuklara kitap hediye edildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste düzenlenen etkinlikte oyuncak silahlarını çöpe atan çocuklara kitap hediye edildi.
     Arkadaşım Kitap Sosyal Kültürel İletişim Derneği tarafından hayata geçirilen Oyuncak silahını getir, kitabını al kampanyası kapsamında Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğünün katkısıyla 19 Mayıs Gençlik Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda ilköğretim öğrencisi katıldı.
     Öğretmenlerinin gözetiminde meydanda toplanan çocuklar, yanlarında getirdikleri oyuncak silahlarını çöpe attı. Dernek yetkilileri, çocuklara sponsor firmaların desteğiyle satın alınan kitapları hediye etti.
     Dernek Başkanı Sıddık Sönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce Fethiye ve Bodrumda gerçekleştirdikleri kampanyayı Marmariste de yaptıklarını söyledi.
     Kampanyayı Türkiye geneline yayarak Kitap bayramı olarak kutlamak istediklerini anlatan Sönmez, oyuncak silahların imalatı, ithalatı ve satışının yasaklanması için yasa teklifi hazırlanması amacıyla girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.
     Sönmez, kampanya pankartlarının üzerinde destek olan firmaların logolarının bulunduğu gerekçesiyle meydana asılmasına izin verilmediğini ifade ederek, bu duruma tepki gösterdi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Oyuncak silahı bırakan çocuğun hediyesi kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER