ÖZ

ÖZ-DE-BİR Sakarya Temsilcisi Müftüoğlu: -Hükümet, bizden hizmet alımı yaparsa o hizmeti veririz, diploma yetkisi verirse diplomayı verecek eğitimi de yaparız


SAKARYA (A.A) - Özel Dershaneler Birliği Derneği (ÖZ-DE-BİR) Sakarya Temsilcisi Yavuz Müftüoğlu, dershanelerin kapatılması kararına ilişkin, Hükümet, bizden hizmet alımı yaparsa o hizmeti veririz, diploma yetkisi verirse diplomayı verecek eğitimi de yaparız dedi.
     Müftüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede 4 bin civarında dershane bulunduğunu belirterek, bazı dershanelerin okula dönüştürülmesi için gerekli kriterleri taşımadığını bildirdi.
     Müftüoğlu, Sakaryadaki dershanelerde ise 750 öğretmenin görev yaptığını, dershaneleri kapatmanın küçümsenecek bir durum olmadığını ifade ederek, Eğer Başbakan kendi deyimiyle hizmet satacaksa kurumlarımız hazırdır. Hükümet, bizden hizmet alımı yaparsa o hizmeti veririz, diploma yetkisi verirse diplomayı verecek eğitimi de yaparım. Eğitim bakımından da hiç kimse bir şey diyemez, dershaneci olarak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER