Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek: Hükümet gerekli çalışmaları yapıyor, enflasyonu frenliyor Yatırım yapmamak için hiçbir neden yok


ESKİŞEHİR (A.A) - Oktay Özden - Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, hükümetin gerekli çalışmaları yaptığını, enflasyonu frenlediğini belirterek, Yatırım yapmamak için hiçbir neden yok dedi.
     Özdilek, AA muhabirine, ülkedeki ekonomik istikrarın güzel olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Hükümet gerekli çalışmaları yapıyor, enflasyonu frenliyor ve döviz sıkıntısı yok. Bürokratik engeller mümkün olduğu kadar aza indirilmiş durumda. Yatırım yapmamak için hiçbir neden yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gerekli teşvikleri sağlamış durumda, memnununuz. Başbakanımız da yerinde durmuyor, devamlı koşturuyor. Kendisini başarılı buluyoruz.
     Özdilekin büyümeye devam ettiğini kaydeden Hüseyin Özdilek, şöyle devam etti:
     İlk konut projemiz Eskişehir Lofttan sonra devam eden İstanbul yatırımımız var. 4. Leventte otel, alışveriş, iş merkezi yapıyoruz. Oranın kaba inşaatı yüzde 60 oranında tamamlanmış durumda. 2014ün ilk aylarında bu projeyi tamamlamış ve hayata geçirmiş olacağız. Böylece, ülke genelindeki alışveriş merkezi sayımız 14e çıkacak. Enflasyonun üzerinde bir büyüme trendimiz var ve istihdam yapıyoruz. Bursada geçen yıl kurumlar vergisi sıralamasında ikinci sıradaydık. Toplam ödediğimiz vergiler geçen yıl itibariyle 70 milyon liradır. Bu sene de 80 milyon lira olacak. Toplam ciromuzun da 950 milyon lira olmasını bekliyoruz. İstihdam ettiğimiz kişi sayısı da 5 bin 450 kişidir.
     Özdilek, İngiltere ve Almanyada açtıkları ilk yurt dışı mağazalarına ise çocuk benzetmesi yaparak şunları söyledi:
     İlk çocuk yeni doğdu. Bekleyip, göreceğiz ve onunda en iyi şekilde yetişmesini sağlayacağız. Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Rusya, Avrupanın değişik ülkelerinde franchising olarak verdiğimiz mağazalar vardı. Özdilek olarak yurt dışında, İngiltere ve Almanyada ilk defa mağaza açtık.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER