Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı

Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Arabacı: -Sağlık Bakanlığı ve SGKnın ortaklaşa yapmış olduğu hizmet kalite standartları, hasta hakları, çalışan hakları ve hukuki sorumluluklar kapasite ve hizmet dilim endeksi ana başlıkla


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Sağlık Bakanlığı ve SGKnın ortaklaşa yapmış olduğu hizmet kalite standartları, hasta hakları, çalışan hakları ve hukuki sorumluluklar kapasite ve hizmet dilim endeksi ana başlıkları üzerinden yapılan puanlamaya göre hastanemiz bin puan üzerinden 839 puan aldı dedi.
     Arabacı, düzenlediği basın toplantısında, Özel Park Hastanesinin, Afyonkarahisarda en çok personeli olan ve en çok SGK primi ödeyen ilk 10 firmadan birisi olduğunu söyledi.
     Özel hastane ve tıp merkezlerinde katılım payı ödendiğini hatırlatan Arabacı Aile hekimliklerinde katılım payı alınmaz, devlet ve üniversite hastanelerinde ise katılım payı ödenir. Bu paylar çalışandan eczanede tahsil edilir, emeklinin ise maaşından kesilir. Nakit alınan katılım payı, ay sonunda SGK tarafından özel sağlık kuruluşunun hesabından kesilir dedi.
     Sağlık Bakanlığı ve SGKnın, hizmet kalite standartları, hasta hakları, çalışan hakları, hukuki sorumluluklar, kapasite ve hizmet dilim endeksi ana başlıkları üzerinden puanlama yaptığını kaydeden Arabacı, Yapılan puanlamada, hastanemiz bin puan üzerinden 839 puan aldı. Afyonkarahisar, Isparta ve Kütahyadaki 800 puan üzerindeki tek hastane olduk diye konuştu.
     Arabacı, Konyanın Akşehir ilçesine de, 100 yataklı, 30 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 4 ameliyathanesi olan Park Hastanesinin açılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER