Özel Sanko Okulları yeni döneme velilerle

Özel Sanko Okulları yeni döneme velilerle başladı


GAZİANTEP (A.A) - Özel Sanko Okulları, ana sınıfları ve ilkokul birinci sınıf velilerini düzenlediği Okulla Tanışma ve Bilgilendirme programı ile karşıladı.
     Sanko Holdingten yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin ilk gün telaşını ve endişesini yaşamamaları için sadece anne ve babaların katıldığı toplantıda okul işleyişi ve akademik yapı anlatıldı.
     Program kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 16şar kişilik ana sınıflarına devam edecek küçük yaş grubu sınıfları ve okul öncesi hazırlık sınıfı öğrencilerinin ve uzman öğretmenlik sisteminin uygulandığı Özel Sanko İlkokulunda 1. sınıf öğretmenleri kura ile belirlendi.
     Akademik kadronun tanıtımının da yapıldığı programda konuşan Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, Okulumuza yeni başlayan öğrenci ve velilerimizle birlikte ara sınıflar, Özel Sanko Koleji ve Özel Sanko Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi-ndeki öğrenci ve velilerimiz de Sankolu olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar dedi.
     Yani yapılan ana sınıfı binasının, velileri bile yeniden anasınıfı öğrencisi olmaya özendirecek yapıda olduğunun altını çizen Tilfarlıgil, yarın okula gelecek öğrencilerini heyecanla beklediklerini kaydetti.
     Velilerin öncelikle okul bilgilendirme programına alınmasının öğrencinin okula uyum sağlamasında önemli bir anahtar olduğunu anlatan Tilfarlıgil, uygulayacakları eğitim-öğretim teknikleri ve fiziksel altyapı ile öğrencileriyle birlikte başarılı bir yıl geçireceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Özel Sanko Okulları yeni döneme velilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER