Özel Sankolu minik öğrencilerin okul heyecanı

Özel Sankolu minik öğrencilerin okul heyecanı


GAZİANTEP (A.A) - Özel Sanko Okulları ana sınıfları ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri uyum programı kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ilk dersine başladı.
     Sanko Holdingten yapılan açıklamaya göre, küçük yaş ve okul öncesi hazırlık gruplarından oluşan ana sınıfı öğrencileri, çocuğun kendini gerçekleştirecek yaratıcı aktiviteler ve verimli bir sınıf ortamı sağlamak için tasarlanmış yeni bina ve sınıflarında karşılandı.
     Öğretmen ve yardımcı öğretmenin bulunduğu sınıflarda öğrenciler ilk gün endişesini taşımadan arkadaşlarıyla oyunlar oynadı ve şarkılar söyledi.
     Büyük bir kısmını Özel Sanko ana sınıflarından gelen öğrencilerin oluşturduğu ilkokul birinci sınıf öğrencileri, verilen rehberlik hizmeti ve uygulanan uzman öğretmenlik sistemi ve öğretmenlerin yaş gruplarını çok iyi tanımaları sayesinde ilk günü sorunsuz geçirdi.
     Ailelerin sınıflara bıraktığı öğrenciler öğretmenleri eşliğinde arkadaşlarıyla tanıştı ve oyunlar oynadı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel Sanko İlkokulu Müdürü Handan Şahintaş, bu hafta önceliklerinin öğrencilerde okula gelme ile ilgili olumlu algılar geliştirmek olduğu için öğretmenlerle birlikte onlara mutlu ve güvende hissedecekleri bir atmosfer yarattıklarını belirtti.
     Şahintaş, güçlü fiziksel altyapı ile desteklenen yeni program ve tekniklerle okullarında başarılı bir yıl geçireceklerine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Özel Sankolu minik öğrencilerin okul heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER