Özhaseki, Bahçeşehir Üniversitesinde konferans verdi

Özhaseki, Bahçeşehir Üniversitesinde konferans verdi


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekinin, Bahçeşehir Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisinde konferans verdiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özhaseki konuşmasında, tarih boyunca değişimin sürekli devam ettiği bir dünyada, şehirlerin bu değişime ayak uydurabilmeleri için öncelikle kendilerini doğru tanımlamaları gerektiğini belirtti.
     Türkiyeye model olan ve yıldızlaşan şehirlerin başında Kayserinin geldiğini vurgulayan Özhaseki, Kayserideki belediyecilik yatırımları devam ediyor. Yerel yönetimler bu tespitler doğrultusunda şehri geliştirecek stratejiler üretmek hususunda hayati bir öneme sahiptir. Yasal görevlerle yetinmeyip buna ilave olarak önemli açılımlar ortaya koyabilen yerel yönetimler, şehirleri geleceğe taşıyacak fırsatlar üretirler diye konuştu.
     Konferansın ardından kendisine Bahçeşehir Üniversitesi Yerel Yönetimler Plaketi verilen Özhasekinin, İstanbulu gezerken, kentteki yatırım çalışmalarını inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile tesadüfen karşılaştığı ve bir süre sohbet ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Özhaseki, Bahçeşehir Üniversitesinde konferans verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER