Palandökende Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara Projesi

Palandökende Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara Projesi


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediyesi Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara projesi kapsamında yapılan engelli parkı, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe ve dernek üyeleri tarafından denetlendi.
     Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, parkın açılışı yapılmadan önce engelli vatandaşlarla parkı gezerek, eksiklikleri yerinde tespit etti. Amaçlarının parktaki eksiklikleri yerinde tespit etmek olduğunu belirten Bulutlar, şunları kaydetti:
     Engelli vatandaşlarımızı kendileri için yapılan hizmeti görmeleri ve hissetmeleri için buraya davet ettik. Biz bu parkı bedensel engelli ve görme engelli çocuklarımızı, vatandaşlarımızı düşünerek yaptık. Burada eksikliklerimiz olabilir, bu eksikliklerimizi talepler doğrultusunda ve zaman içerisinde gidereceğiz.
     Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe de hükümetin engellilere yönelik önemli hizmetlerde bulunduğunu, engelliler için Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yaptırdığı parkta buna örnek teşkil ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandökende Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER