Pamukkalede cesedi bulunan Alman turist

Pamukkalede cesedi bulunan Alman turist -Kaybolduktan 4 gün sonra ölü bulunan Werner Rudolfun cesedi, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı


DENİZLİ (A.A) - Pamukkalede pazartesi günü kaybolan Alzheimer hastası Alman turistin cesedi, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.
     Kaybolduktan 4 gün sonra Denizli Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri tarafından Karahayıt-Uzunpınar yolu üzerinde Gelindaşı Kanyonu olarak bilinen yerde ölü bulunan Werner Rudolfun cesedi, yaklaşık 45-50 metrelik dik yamaçtan aşağıya inen ekiplerin 3 saatlik çalışması sonrasında çıkarıldı. Ceset, sedyeye konulduktan sonra halat yardımıyla ekiplere ulaştırıldı.
     Rudolfun cesedi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise Antalya İncekum bölgesinden Alman turist kafilesi ile bölgeye gelen ve kafileden ayrılarak kaybolan Werner Rudolfu arama çalışmalarının ilk günden bu yana ekipler tarafından aralıksız sürdürüldüğü ve bu kişinin cesedine bugün ulaşıldığı belirtildi.
     Pazartesi günü kardeşiyle Pamukkaleye gelen Werner Rudolf, antik havuz bölümünde dolaşırken kardeşi Steffen Rudolfa lavaboya gideceğini söyleyerek uzaklaşmıştı. Steffen Rudolfun, kaldıkları otelin yetkililerine kardeşinin kaybolduğunu bildirmesi üzerine arama çalışmalarına başlanmıştı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Pamukkalede cesedi bulunan Alman turist Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER