Parayı çekmeye gidince yakalandı

Parayı çekmeye gidince yakalandı -Adanadan, Yozgattaki bir ev hanımını arayarak kendisini polis olarak tanıtıp 16 bin 800 lira dolandırdığı iddia edilen zanlı, parayı çekmek için gittiği bankada yakalandı


ADANA (A.A) - Adanadan, Yozgattaki bir ev hanımını arayarak kendisini polis olarak tanıtıp 16 bin 800 lira dolandırdığı iddia edilen zanlı, parayı çekmek için gittiği bankada yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Ömer E. (30), cep telefonuyla Yozgatta ev hanımı Fatma Eyi (41) arayarak kendini polis olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin bölücü terör örgütü PKKnın eline geçtiğini ve kullanıldığını söyledi.
     Zanlı, Bu olay çok gizli. O yüzden kimseye bahsetmeyin. Probleminizi çözeceğiz, ancak şimdi vereceğim hesaba para yatırmanız gerekiyor. Ama kimseye söylemeyin aksi takdirde işi çözemeyiz, suç sizin üzerinize kalır diyerek Fatma Enin verilen hesaba 16 bin 800 TL para yatırmasını sağladı.
     Fatma E. ise parayı yatırdığını söylemek için zanlıyı aradığında telefon numarasının kapatıldığını fark etti. Dolandırıldığını anlayan Fatma E. Yozgat Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulundu.
     Paranın Adanadaki bir bankaya yatırıldığını tespit eden polis, Adana Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek durumu bildirdi
     Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bankaya giderek parayı çekmeye gelen Ömer Eyi gözaltına aldı.
     Ömer E, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Parayı çekmeye gidince yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER