PAÜye 70 milyon liralık yatırım

PAÜye 70 milyon liralık yatırım -PAÜ Kınıklı Yerleşkesinde 13 yatırımın inşaat temeli atıldı


DENİZLİ (A.A) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kınıklı Yerleşkesine, devlet, yerel yönetimler ve üniversite işbirliğiyle yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak 13 yeni yatırımın inşaat temeli atıldı.
     Pamukkale Üniversitesi Rektörü Porf. Dr. Bağcı, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplu atma töreninde yaptığı konuşmada, PAÜnün kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası etkinlik düzenlediklerini söyledi.
     PAÜnün dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlediğine dikkati çeken Bağcı, devlet, yerel yönetim ve üniversite işbirliğiyle yaptırılacak 13 tesisin temelinin, üniversitenin 20cin kuruluş yılında atılmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
     Bağcının konuşmasının ardından, Psikiyatri ve Geriatri Hastanesi, Teknoloji Fakültesi, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Denizli Sağlık Yüksekokulu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ve altyapı inşaatlarının da aralarında bulunduğu 13 inşaatın temeli atıldı.
     Törene, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen de katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber PAÜye 70 milyon liralık yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER