PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı, Tıp

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı, Tıp Fakültesi öğrencileriyle biraraya geldi


DENİZLİ (A.A) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Tıp Fakültesine yeni kayıt olan 4 öğrenciyi İtalya Padova Üniversitesine götüreceğini bildirdi.
     Akademik yılın başlaması dolayısıyla PAÜ Tıp Fakültesinde bu yıl eğitim öğretime başlayacak 127 öğrenciye üniversite ve fakülte hakkında bilgi vermek üzere Tıp Fakültesi Konferans Salonunda toplantı düzenlendi.
     Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, öğretim elemanları ve Tıp Fakültesine bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler katıldı.
     Bağcı, toplantıda yaptığı konuşmada, geçen hafta İtalyanın köklü üniversitelerinden biri olan Padova Üniversitesine gittiğini ve Tıp Fakültesinde de incelemelerde bulunarak protokol imzaladıklarını söyledi.
     Bu işbirliği kapsamında 14 Mart Tıp Bayramında tıp tarihi ile ilgili konferansın bilgilerini oluşturmak üzere 1. sınıf öğrencilerinden 4ünü İtalyaya götüreceğini kaydeden Bağcı, fakülteye ilk iki sırada kayıt yaptıran Ahmet Can Varel ve İrem Yamacı ile kura sonucu belirlenen Selin Aydın ve Seher Kabulu İtalyaya götürme kararı aldıklarını açıkladı.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Ayten Aydın
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı, Tıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER