Pazar Belediye Meclisi, havaalanı için çalışma

Pazar Belediye Meclisi, havaalanı için çalışma başlattı


RİZE (A.A) - Pazar Belediye Meclisi, Hamidiye bölgesinde havaalanı yapılması için çalışma başlattı.
     Belediye Başkanı Ahmet Basanın ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı Pazar Belediye Meclisinin mayıs ayına toplantısında gündeme ait konular görüşülüp, karara bağlandı.
     Meclis üyelerinden Osman Yüksel, son günlerde Hamidiye bölgesinde yapılması düşünülen havaalanı projesi ile ilgili yaptığı konuşmada, Hamidiye bölgesi her geçen gün hızlı bir yapılaşmaya girerek çok önemli bir konuma gelmeye başladı. Belediye olarak birçok altyapı çalışmaları yapılmaya başlandı. Son günlerde basına yansıyan havaalanı projesi ise bu bölge için çok önem arz ediyor. Belediye meclisi üyesi olarak bu alanda en uygun yerin tespiti için imar komisyonunun çalışma yapmasını talep ediyorum dedi.
     Konu, üyelerinin tamamının oy birliğiyle kabul edildi.
     Meclis üyesi Abdullah Uzun ise alınan kararın tarihi önemi olduğuna dikkat çekerek, Pazar belediyesi bugünkü meclis toplantısında iktidarı ve muhalefeti ile almış olduğu bu kararla umuyorum ileride gelecek kuşaklara örnek olacak bir birlik ve beraberlik sağlamıştır. Bu karar belediye meclis tutanaklarına geçildi diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven / Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Pazar Belediye Meclisi, havaalanı için çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER