Pazar heyetinden Rektör Prof. Dr. Yılmaza

Pazar heyetinden Rektör Prof. Dr. Yılmaza ziyaret


RİZE (A.A) - Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve ilçedeki sivil toplum kuruşları ile siyasi parti temsilcilerinden oluşan heyet, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Arif Yılmazı ziyaret etti.
     Basa ve beraberindekiler, Prof. Dr. Yılmazı ziyaretlerinde, ilçede yeni kurulan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile mevcut Meslek Yüksekokulunun son durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.
     Üniversitenin her geçen gün hızlı bir şekilde büyüdüğüne dikkati çeken Rektör Yılmaz, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinin de bu paralelde en iyi şekilde görev icra edeceğini belirterek, Fakülteyle ilgili çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Detaylı bir ön çalışma yaptık. İnşallah önümüzdeki sene tabelayı asıp, öğrenci talebini YÖKe ileteceğiz. Mevcut meslek yüksekokulunun fakülte ile aynı yerde olması sağlıklı olmaz. Fakültenin yapısına ters düşer. O kampüsü, fakülte kampüsü olarak değerlendirmek lazım. Bu yönde çalışmalarımız var dedi.
     Basa ve beraberindeki heyet, Rizedeki çay eksperliği bölümü öğrencilerinin Pazara aktarılması yönündeki beklenti nedeniyle öncelikli olarak eski devlet hastanesinin yurt binası haline getirilmesi noktasında çalışma içerisine girildiğini söyledi. Rektör Yılmaz, bu konudaki planlamanın tamamlandığını ve şartlar oluşursa ancak gelecek yıl meselenin değerlendirilebileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazar heyetinden Rektör Prof. Dr. Yılmaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER