Pazarspor Basın Sözcüsü Pınar:

Pazarspor Basın Sözcüsü Pınar: Anadolu Üsküdar 1908 Sporu yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyoruz


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta hafta sonu sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Sporu konuk edecek Pazaraspor, sezona galibiyetle başlamak istiyor.
     Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, hafta sonu Anadolu Üsküdar 1908 Sporu kendi evlerinde ağırlayacaklarını belirterek, Rakibimizi yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun karşılığını bu sezon alacağımıza inanıyoruz dedi.
     Pınar, mavi-beyazlı takımın çalışmalarının bütün hızıyla devam ettirdiğini ifade ederek, Kırıkkalespordan orta saha oyuncusu Mustafa Dağdeviren ve Sivas 4 Eylülden sağ kanat oyuncusu Levent Kaleyi kadromuza dahil ettik. Yine transfer çalışmaları sonucu Çaykur Rizespordan kiralık olarak orta saha oyuncusu Yüksel Kazdal, sol kanat oyuncusu Nevzat Bilen ve Giresunspordan da stoper Onur Demir, takıma dahil olarak çalışmalara başladılar. Kadromuza yeni katılanların antrenman eksikleri bulunmakta olup ileri ki günlerde bu eksiklerini tamamlayacaklardır dedi.
     Sakat oyuncular içinde bilgi veren Pınar, Kaptanımız Ramazanın sakatlığı kısmen de olsa geçmiş olmasına rağmen Ali Köse, Uğur Şeremet ve ayağı kırılan Emre Terzinin sakatlıkları devam etmektedir. Yine hafif sakat olan Selçukun durumu ise maç günü belli olacak. Her gün antrenmanlarına devam eden takımımızın hafta sonu oynanacak maçtaki tek amacı lige kayıpsız başlamaktır. Bu anlamda ligin bu ilk maçında taraftarlarımızın takımımıza destek olmalarını bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Pazarspor Basın Sözcüsü Pınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER