Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı:

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Taraftarımız önünde 2-0 önde olduğumuz Kastamonuspor maçında 3-3 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşıyoruz


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, sahasında Kastamonuspor ile 3-3 berabere kalan Pazarsporda, teknik direktör Şevki Tonyalı, taraftarları önünde 2-0 önde oldukları Kastamonuspor maçında 3-3 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Tonyalı, Kastamonuspor karşısında hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, Kazanmayı çok istediğimiz bir maçta 2-0 öne geçerek kazanacak skoru elde ettik. Rakibimizin etkili yönlerini antrenmanlarda arkadaşlarımıza anlatmış olmamıza rağmen, maalesef üst üste goller yedik dedi.
     Taraftarları önünde 2-0 önde oldukları Kastamonuspor maçında 3-3 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Tonyalı, Her şeye rağmen bir takım evinde 3 gol atıp kazanamıyorsa demek ki bir yerlerde sıkıntı var. Biz bu sıkıntıları da çözme adına gerek bu hafta gerekse gelecek haftalarda daha dikkatli olmak zorundayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER