Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Vakıftan bir yılda 668 aileye yardım


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı ve Kaymakam Vekili Mustafa Demir, geçen yıl 668 aileye 294 bin lira ayni ve nakdi yardım yapıldığını bildirdi.
     Demir, AA muhabirine, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın, öncelikli görevleri arasında geldiğini söyledi.
     Sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmek amacıyla her geçen gün maddi durumu yetersiz ailelere daha iyi bir hayat standardı sağlanması konusunda gerekli çabalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirten Demir, Vakfımıza müracaat ederek gerekli şartlara sahip olan herkese imkanlarımız doğrultusunda yardımda bulunmak için çalışıyoruz dedi.
     Demir, geçen yıl 159 kişiye 72 bin 675 lira nakdi, 209 kişiye 76 bin 600 lira gıda, 180 kişiye 89 bin 739 lira yakacak, 115 kişiye 53 bin 93 lira eğitim, iki kişiye 900 lira barınma yardımı olmak üzere toplam 668 kişiye 294 bin lira ayni ve nakdi yardım yapıldığını sözlerine ekledi.
    
     -AK Partili kadınlardan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Sevda Yılmaz, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduklarını bildirdi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şeyh Edebalinin Osman Gaziye verdiği İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın nasihatini kendilerine düstur edindiklerini belirtti.
     Yoksul aileleri evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçları olan çeşitli gıda yardımlarını teslim ettiklerini, ev ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     AK Partinin 10 yıllık icraatını anlatıp onları bilgi sahibi yapıyor ve partimizin üye sayısını da artırıyoruz. Kadınlara yönelik çalışmalarımız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemiz kadınlarına etkinlik düzenleyeceğiz. Bir insanın gönül eşiğine dokunabilir miyiz, bir yoksulun yüzünü güldürebilir miyiz inancıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER