Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde fidan dikimi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.
     Fidan dikimine, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abduhalik Bakır, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk Akın, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Çetin, Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Dergisi imtiyaz sahibi Kenan Öksüzoğlu, Koza Altın İşletmeleri Çevre Başmüdürü Mustafa Mutaf, akademik personel ile öğrenciler katıldı.
     Ağaçlandırma çalışmalarına destekte bulunan Çevre Koruma ve Ekoloji Dergisi ve Koza Altın İşletmeleri temsilcileri ile Pazaryeri ve Bayırköy belediyeleri yetkililerine plaket verilen törende, 2 bin 100 fidan toprakla buluşturuldu.
    
     -Pazaryerinde bilgilendirme toplantısı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pazaryeri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sağlık Grup Başkanlığı iş birliğinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Bir kahvehanede, Sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Emel Kader Aydın tarafından kene ısırmalarına karşı alınacak önlemler ve tedavisi hakkında bilgi verildi.
     İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmettin Yoldaş da şerbetçiotu bitkisinin hastalık ve zararlarına karşı mücadele hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
     Bu yıl için çiftçilere verilen destekleme fiyatlarını anlatan Yoldaş, çiftçilerden, olası afetler için yüzde 50si devlet tarafından karşılanan tarım sigortası yaptırmalarını istedi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER