Pazaryeri Kaymakamı Demirin ziyaretleri

Pazaryeri Kaymakamı Demirin ziyaretleri


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Kaymakam vekili Mustafa Demir, ilçe Jandarma Komutanlığı, belediye ve ilçe Emniyet Amirliğine iade-i ziyarette bulundu.
     Kaymakamlık görevine vekil olarak atanan Mustafa Demir, ilk olarak İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş İsmail Erdini ziyaret etti.
     Kıdemli Başçavuş Erdin ve personeli ile bir süre görüşen ve köylerin asayişi hakkında bili alan Demir, buradan Belediye Başkanı Muzaffer Yalçını ziyaret etti.
     Belediye projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde kente daha güzel hizmet edeceklerini ifade etti.
     Emniyet Amirliğinde Emniyet Amir vekili Komiser Ufuk Karabudak tarafından karşılanan Demir, burada kentin asayişi hakkında bilgi aldı.
     Demir, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum yöneticilerinin genç, idealist, başarılı ve görevlerine son derece bağlı olduklarını gördüğünü belirterek, İnşallah Pazaryeri ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde birlikte güzel çalışmalara imza atarak, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde yaşamaları için gayret sarf edeceğiz. Kente hizmet etmekten onur duyacağım dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryeri Kaymakamı Demirin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER