Pekdemir, Aydında Halk Market mağazalarını satın

Pekdemir, Aydında Halk Market mağazalarını satın aldı


AYDIN (A.A) - Merkezi Denizlide bulunan Pekdemir Grubu, Aydında 80 bin üyesi olan ve 22 mağazası bulunan Halk Marketi satın aldı.
     Halil Pekdemir Çiftliği Ltd Şti. Kurucu Başkanı Halil Pekdemir, Park Otelde düzenlediği basın toplantısında, 1979 yılında başladıkları marketçilik yolculuğu kapsamında başta Denizli olmak üzere Nazilli, Kuşadası, Didim, İzmir, Antalya, Burdur, Alaşehir, ve Salihli bölgelerinde 6 akaryakıt istasyonu 120 dekar jeotermal ısıtmalı topraksız, sera tarım işletmeleri ve büyükbaş besi çiftliği ile faaliyet gösterdiklerini ifade etti.
     2 Kasım itibari itibari ile 22 şubesi olan 80 bin üyesi bulunan Halk Marketi şubelerine dahil ettiklerini anlatan Pekdemir, Şirket olarak dağlarından yağ, ovalarından bal akan güzide Aydın ilinde müşterilerimize daha kaliteli ve daha bol çeşit ile ekonomik fiyatları birleştirerek hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız dedi.
     Pekdemir, Halk Marketin tabelalarında yazılan Yüzde Yüz Aydınlıibaresinin kaldırılacağını, yerine yüzde 100 yerli sermayeliyazacaklarını söyledi.
     Market bünyesindeki 320 kişinin çalışmaya devam edeceğini ifade eden Pekdemir, mağazaların biri dışında açık kalacağını, ayrıca Halk Market isminin başkaları tarafından kullanılmaması için isim hakkının da satın alındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Pekdemir, Aydında Halk Market mağazalarını satın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER