Pilot Sanayi İlköğretim Okulu Spor Salonu

Pilot Sanayi İlköğretim Okulu Spor Salonu açıldı -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Sporda Bursayı birinciliğe taşımayı hedefliyoruz


BURSA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sporda Bursayı birinciliğe taşımayı hedefliyoruz dedi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Pilot Sanayi İlköğretim Okuluna kazandırılan spor salonu törenle açıldı.
     Altepe, spora ve sporcuya desteklerinin devam ettiğini vurgulayarak, Bursanın bir spor kenti olmasını, diğer alanlarda olduğu gibi sporda da öncü bir kent olmasını arzu ettiklerini söyledi.
     Yapılanların boşa gitmediğini ve çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Altepe, Şu anda 29 bin öğrencimizle okul sporlarında İstanbuldan sonra 2. sıradayız. Bu çok sevindirici. Sporda Bursayı birinciliğe taşımayı hedefliyoruz şeklinde konuştu.
     Altepe, Pilot Sanayi İlköğretim Okulu Spor Salonunun hem okul öğrencileri hem de çevre semtlerdeki vatandaşlar tarafından kullanılmasının önemine de işaret ederek, Bursada gençlerimizin ve çocuklarımızın da hedefleri olan, idealist, ahlaklı ve sportif bir gençlik olmaları için tüm çabamızla çalışıyoruz dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da Bursadaki eğitim kurumlarında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla öğrencilerin daha sağlıklı bir geleceğe adım attıklarını belirtti.
     Pilot Sanayi İlköğretim Okulu Müdürü Osman Çalık, okullarına kazandırılan spor salonundan dolayı Altepeye teşekkür ederek çiçek verdi.
     Altepe ve beraberindekiler, konuşmaların ardından kurdele keserek spor salonunun açılışını yaptı. Altepe, açılışta Pilot Sanayi İlköğretim Okulu basketbol ve voleybol takımlarıyla da maç yaptı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Pilot Sanayi İlköğretim Okulu Spor Salonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER