POGADER Başkanlığına Tevfik Emre Efe seçildi

POGADER Başkanlığına Tevfik Emre Efe seçildi


ANKARA (A.A) - Polatlı Gazeteciler Derneği Başkanlığına Tevfik Emre Efe seçildi.
     Polatlı Gazeteciler Derneğinin (POGADER) gerçekleştirilen olağan genel kurulunda başkan seçilen Polatlı Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tevfik Emre Efe, görevi 22 yıl dernek başkanlığı yapan Necmi Fırattan devraldı.
     Fırat, genel kuruldaki konuşmasında 22 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini işlerinin yoğunlu nedeniyle bıraktığını, yeni yönetime desteğinin süreceğini kaydederek, Bir de genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına bu kararı aldım. Yerel de gazetecilik yapmak, ulusal gazetecilikten daha zordur. Ben 22 yıl boyunca bu mesleğin tüm zorluklarını yaşadım. Yeni yönetimindeki arkadaşlarım genç ve sahada bire bir çalışan yani gazeteciliği hayat olarak benimsemiş kardeşlerimdir. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
     POGADERin yeni başkanı Efe de başkanlık görevinin bir bayrak yarışı olduğunu, kendilerinin de bu bayrağı yukarıya taşımak için gayret sarf edeceklerini ifade etti.
     Tevfik Emre Efe, Şimdi dernek için yeni bir dönem başlıyor. Genç kadro, sahada çalışan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte derneğimizi bir noktaya getirme mücadelemizi sürdüreceğiz. Elbette ekonomik sıkıntılar her zaman karşımıza çıkacak ama biz bunları aşmaya gayret göstereceğiz diye konuştu.
     Efe ayrıca, Ankara Gazeteciler Cemiyeti ile görüşerek gelecek dönemde yerel basında görev yapanlara,grafik, haber muhabirliği, haber teknikleri, dizgi teknikleri gibi konular kurs düzenlemeyi planladıklarını söyledi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber POGADER Başkanlığına Tevfik Emre Efe seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER