Polatlıa kültürel faaliyetler

Polatlıa kültürel faaliyetler


ANKARA (A.A) - Polatlı Belediyesi Kültür Müdürlüğü Halk Oyunları kursiyerleri, yılsonu konseri ve sertifika töreni gerçekleştirildi.
     Polatlı Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen halk oyunları kursiyerleri yılsonu gösterisi ve sertifika törenine, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Zekayi Kaya, Mustafa Akkaya, belediye meclisi üyeleri ile kursiyer yakınları katıldı.
     Törende 147 halk oyunları kursiyerine sertifikaları verildi.
     Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları kursiyerleri sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Yakup Çelik, kültürün kıymetini, değerini bilip gençleri ve çocukları sanatsal faaliyetlere ve kurslara yönlendiren velilere teşekkür etti.
     Başkan Çelik, Bu milletin bilgisini, tarihini, görgüsünü, kültürünü yaşatmak, değerlerini geleceğe taşımak hususunda fiilen işin içinde olmak apayrı bir histir diye düşünüyorum. İnşallah daha büyük, daha güzel salonlarda daha fazla gencimizin, çocuğumuzun katıldığı, daha zengin etkinliklerde bulunmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum dedi.
     Halk oyunları yıl sonu etkinliğinde kursiyerler, İzmir, Ankara, Kırşehir, Artvin, Antalya, Trabzon yörelerine ait oyunlarını sahnelediler.
     Gösteriler sonunda kursiyerler Belediye Başkanı Yakup Çelikle hatıra fotoğrafı çektirdiler.
    
     Yayıncı : Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Polatlıa kültürel faaliyetler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER