Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Denizli Valisi Demir: "Emniyetimizin en büyük güç kaynağı, millet olma irademizdir"


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, "Emniyetimizin en büyük güç kaynağı, millet olma irademizdir" dedi.
     Demir, polis teşkilatının 168. kuruluş yılı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisinin ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabileceğini belirterek, polislerin toplumsal huzurun sağlanması için büyük bir özveri ile çalıştıklarını vurguladı.
     Devletin öncelikli görevinin, vatandaşlarının huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğuna dikkati çeken Demir, şunları kaydetti:
     "Emniyetimizin en büyük güç kaynağı, millet olma irademizdir. Milletin sağlam iradesi, her tür yanlışı, her tür provokatif eylemi, her tür tahriki bertaraf edecek bir kaynaktır. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir. Polislerimiz bu bilinçle görevlerini adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde gece gündüz yerine getirme gayretindedir. Devletin öncelikli görevinin, vatandaşlarının huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğunu biliyoruz."
     Demir, vatanın bölünmez bütünlüğü, vatandaşların huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını dahi feda etmekten kaçınmayan şehit polisleri rahmetle, kahraman gazileri de şükranla andığını ifade etti.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER