Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Etkinlikler kapsamında Muğla Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği yararına kermes düzenlendi


MUĞLA (A.A) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Muğla Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği yararına kermes düzenlendi.
     Sınırsızlık Meydanında düzenlenen kermeste polis eşlerinin hazırladığı yiyecek ve içecekler satışa sunuldu. Kermesin açılışını, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Vali Fatih Şahinin eşi Ayşe Şahin, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve eşi Nurten Akbal yaptı.
     Daire müdürleri, emniyet müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kermeste hazırlanan ürünler kısa sürede tükendi.
     Nurten Akbal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kermeste Muğla Emniyet Müdürlüğü personeli eşlerinin hazırladığı yiyecek ve içecekleri satışa sunduklarını ve kısa sürede tükendiğini söyledi.
     Her yıl geleneksel olarak yapılan kermesten elde edilen gelirin, şehit ailelerine ve öğrencilere burs olarak verildiğini belirten Akbal, Şuana kadar 98 çocuğumuza burs verdik. Kermesimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER