Polise Poliste durum eğitimi veriliyor

Polise Poliste durum eğitimi veriliyor -Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli polisler iki ay süreyle eğitime tabi tutulacak


ANTALYA (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü ve Avrupa Polis Ofisi (EROPOL) işbirliğinde organize edilen Poliste durum eğitimi Finikede başladı.
     Emniyet Genel Müdürlüğü ve Avrupa Polis Ofisi (EROPOL) işbirliğinde organize edilen Poliste durum eğitimi projesi kapsamında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli polisler, Finikede iki ay sürecek eğitime başladı.
     Eğitimlerde insan hakları, polis savunma taktikleri, durum uygulamaları, toplum destekli polislik konularının yanı sıra polisin kendisini yenilemesi, çağa ve gelişen dünyaya ayak uydurması, suç çeşitlilikleri, suçun işleniş yöntemleri, suç ve suçlularla mücadele yöntemleri anlatılıyor.
     Yakın savunma, toplumsal olaylara polisin davranışlarının da uygulamalı olarak gösterildiği eğitimlere emniyet müdürlüklerindeki asayiş büro ve polis merkezlerinde görevli polisler katılıyor.
     Eğitimlerde ayrıca polisin kendi teçhizatını daha etkin ve verimli kullanması, atış kabiliyetlerinin arttırılması, değişik atış teknikleri ve suçlunun etkisiz hale getirilmesi teknik ve yöntemleri gösterilecek. Eğitimlerin, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek ve polisin kendini yenilemesi amacıyla düzenlendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polise Poliste durum eğitimi veriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER