Polisin bayram tatilinde kazaları önleme çalışması

Polisin bayram tatilinde kazaları önleme çalışması -Milas Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, denetlemelerde çikolata dağıtıp bayramlarını kutladığı sürücülere, bilgilendirici broşür dağıttı


MUĞLA (A.A) - Milas Emniyet Müdürlüğü, trafik denetlemelerinde çikolata dağıtıp bayramlarını kutladığı sürücülere, bilgilendirici broşür dağıttı.
     Polis ekipleri, Milas-Bodrum Havalimanı kavşağında yaptıkları denetimlerde, sürücüler için çeşitli uyarılar bulunan hayat kurtaran trafik kuralları broşürlerini sürücülere veriyor. Sürücülere çikolata da ikram eden polis ekipleri, trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuyor.
     Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ise ceza kesilmesi için durdurulduklarını zannettiklerini belirterek, faaliyetin sürekli devam etmesini istediler.
     Sürücülerden Kazım Gülşen, trafik kontrollerine sıkça rastladığını, ancak ilk kez böyle bir çalışmaya şahit olduğunu belirterek, Bu tür denetlemeler bizler açısından çok iyi. Yapılan uyarılar da bizleri kazalardan koruyor. Gayet memnunum dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polisin bayram tatilinde kazaları önleme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER