Polisin takip ettiği araç devrildi

Polisin takip ettiği araç devrildi -Adanada polisin dur ihtarına uymayarak kaçan araç devrilirken, sürücü ve yanındaki kişi yaya olarak kaçtı


ADANA (A.A) - Adanada polisin dur ihtarına uymayarak kaçan araç devrildi. Sürücü ve yanındaki kişi yaya olarak kaçtı.
     Merkez Sarıçam ilçesinde hırsızlık şüphelisi oldukları bilgisi gelen plakasız bir otomobil, polis ekipleri tarafından Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde durdurulmak istendi.
     Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü, OSB içinde trafik levhalarına çarpıp yoldan çıkarak devrildi. Henüz kimliği belirlenemeyen sürücü ve yanındaki kişi yaya olarak kaçtı.
     Şüphelilerin yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından otomobilde inceleme yapıldı.
     Bu arada, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ceyhan programı sırasında gazetecilerin, kaza yapan aracın Adanadan Ceyhana gidişi sırasında konvoyunun içine girdiği yönündeki iddialarla ilgili soruları üzerine, Konvoy geçtikten sonra asayiş kontrolü esnasında yaşanan bir hadise. Değerlendirmeler bu yönde. Şu an itibariyle başka bir değerlendirme bulunmuyor. Bizim konvoyumuzla alakası olmadığı şu anda anlaşıldı dedi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar-Aycan Demirel
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Polisin takip ettiği araç devrildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER