Polisler Yaz Kuran kurslarında suçtan korunmayı

Polisler Yaz Kuran kurslarında suçtan korunmayı anlatıyor


ADANA (A.A) - Adana İl Emniyet Müdürlüğü Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Seyhan İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen Basit Tedbirlerle Suçtan Korunma Projesi kapsamında, camileri dolaşıp Kuran kursu öğrencilerine basit tedbirler alınarak suçtan korumayı anlatıyor.
     Camileri gezerek kurs öğrencilerine bilgi veren Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinde görevli polis memurlarından İhsan Güngör, projenin amacının geleceğin teminatı çocukları suç ve suçlulardan, kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirtti.
     Projenin yararlı olacağına işaret eden Güngör, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında, geleceğimizin teminatı çocukların beden ve ruh sağlıklarının korunmasına katkı sağlamak istiyoruz. Polislik mesleğine bakış açısını geliştirmek, eğitim çağındaki çocuklara yönelik şiddet hareketleri, kötü alışkanlıklar, çocuklar ve gençleri suça iten faktörler gibi konularda öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla ilçe merkezimizde bulunan Kuran kurslarında ve camilerde meslektaşım Zekeriye Meral ile seminerler veriyoruz ifadeleri kullandı.
     Seyhan Müftüsü Halil Uzun da şunları kaydetti:
     Yaz Kuran kurslarımızda bu tür seminerler düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün ise Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memuru kardeşlerimiz öğrencilerimizi bilgilendirdiler, onlara teşekkür ediyoruz. Bu Milletin çocuklarına milletin okullarında, milletimizin dini olan İslamı öğretmekten ve bu yavrularımızı önce Allah ve Maneviyat düsturu ile yetiştirmekten, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)-i bizlere tanıtmaya vesile olan Allaha binlerce hamd olsun.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Polisler Yaz Kuran kurslarında suçtan korunmayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER