Polisten kaçan şüpheli, köpeğin saldırısına uğradı

Polisten kaçan şüpheli, köpeğin saldırısına uğradı -Kocaelide kablo çaldığı iddiasıyla kendisini yakalamaya çalışan polis ekiplerinden kaçan kişi, sokak köpeğinin saldırması sonucu yüzünden yaralandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide kablo çaldığı iddiasıyla kendisini gözaltına almak isteyen polislerden kaçan bir kişi, sokak köpeğinin saldırısı sonucu yüzünden yaralandı.
     Turgut Mahallesi İsmail Kolaylı Caddesinde Türk Telekoma ait kabloların çalınması sonucu, yaklaşık 900 abonenin hattının kesilmesi üzerine çalışma başlatan polis, şüphelinin beyaz bir otomobille kaçtığını tespit etti.
     Kaçan şüphelinin, hırsızlık suçundan yargılandığı davadan adli kontrol kararı verilerek tahliye edilen ancak bir süredir polis merkezine gitmeyen Hakan B. (20), olduğunu belirleyen polis, operasyon düzenledi.
     Hakan Byi yakalamak için Turgut Mahallesindeki evine giren polis ekipleri ile polisi fark ederek kaçan Hakan B. arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında Hakan Bnin yanından geçtiği bir sokak köpeği de şüphelinin peşinden giderek Hakan Bye saldırdı.
     Olayı gören polis ekipleri, Hakan Bye saldıran köpeği uzaklaştırarak şüpheliyi hastaneye götürdü. Burada kuduz ve tenanoz aşısı yaptırılan Hakan B, daha sonra gözaltına alındı.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hakan B, daha sonra Kocaeli Adliyesine sevk edildi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Polisten kaçan şüpheli, köpeğin saldırısına uğradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER