Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı

Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı -Adana PTT Başmüdürlüğü çalışanları, tasarının TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundan alt komisyona görüşülmek üzere gönderilmesini halay çekerek kutladı


ADANA (A.A) - Adana PTT Başmüdürlüğü çalışanları, Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısının, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundan alt komisyona görüşülmek üzere gönderilmesini halay çekerek kutladı.
     PTT çalışanları, Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Şnin kuruluş, yapılanma ve faaliyetlerine ilişkin usullerinin Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı ile yeniden düzenlenmesini protesto etmek amacıyla toplandı.
     Basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isteyen grup, tasarının, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundan alt komisyona görüşülmek üzere gönderildiği haberini sevinçle karşılayarak alkışladı. Tasarının tamamen kaldırılması temennisinde bulunan gruptakiler, davul zurna eşliğinde halay çekti.
     Haber-Sen Adana Şube Sekreteri Yusuf Kösele, yaptığı açıklamada, tasarı alt komisyona gönderilse de bir günlük iş bırakma eylemini sürdüreceklerini söyledi.
     Kurumun halka daha iyi hizmet verebilmesi için acilen kadrolu personel eksiğinin giderilmesini istediklerini belirten Kösele, Kadrolu personel eksiğinin giderilmesi, dağıtıcıların yıpranma hakkının geri verilmesi, 55 yaşında resen emekliliğe son verilmesi, yüksek gelir vergisi dilimlerimizin 657 Sayılı Kanuna uygun hale getirilmesi ve ücretlerimizin insanca yaşanacak düzeye yükseltilmesi gerekmektedir. Aksi halde eylemlerimiz devam edecek dedi.
     Eylemde, Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse ve diğer bazı sendikaların temsilcileri de açıklama yaptı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER