Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu: Galatasarayı durdurmak zordu ama başarılı olduk -Galatasaray Başantrenörü Memnun: Üçlük atışlarını önlemeye çalıştık ama başarılı olamadık


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Galatasarayı 77-68 yendikleri maça ilişkin, Galatasarayı durdurmak zordu ama başarılı olduk dedi.
     Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, zor bir rakibe karşı iyi bir mücadele gösterdiklerini ifade etti.
     İstedikleri oyunu sahaya yansıttıkları için mutlu olduklarını belirten Yıldızoğlu, şöyle konuştu:
     İyi bir rakibe karşı galip geldik. Buradan aldığımız sonuç, önceki maçları daha değerli hale getirdi. Çok fazla oyuncuyla oynayamadık, elimizdeki oyuncuları iyi değerlendirdik. Galatasarayı durdurmak zordu ama başarılı olduk. Savunmadan ödün vermedik ve skorun açılmasını engelledik. Sonuç odaklı bir takım olmak istiyoruz. Ligde bu maçla birlikte ilk ikiye girme şansımız yükseldi.
    
     -Galatasaray cephesi-
    
     Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise daha iyi defans yapmaları gerekirken istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
     Mersin ekibini durdurmayı başaramadıklarını dile getiren Memnun, şunları kaydetti:
     Kazanmak için geldik. İstediğimiz sonucu elde edemedik. Bizim için üzüntü verici bir durum. Mersinde kaybettiğimiz puanları önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız. Mersin, 5 oyuncuyla oynamasına rağmen bizi mağlup etmeyi başardı. Üçlük atışlarını önlemeye çalıştık ama başarılı olamadık. Lig devam ediyor, önümüzdeki maçlara bakacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER